Rossel

Jo visst, så låter min hals. Men jag känner mig inte alls dålig längre. Jag är pigg i kropp och själ. Känner mig frisk som en nötkärna. Frågan är om man får gå iväg till skolan när man är så här i halsen? Det hoppas jag, för nu har jag inte tid att vara hemma mer. Jag går bara 5-6 v till.

Idag har jag och J gjort små figurer med: piprensare(kropp), små bollar(huvuden) och rörliga ögon. Efter det målade J 3 teckningar med gamla kladdkritor, som inte längre var kladdiga. Hon kunde lika gärna ritat med de vanliga kritorna. Men för henne dög det bra bara att dem hette så, det var dubbelt så roligt som vanligt. Hon orkade till och med att rita färdigt alla teckningar. Nu precis nyss satt hon med vattenfärger också och gjorde en teckning eller två. Det var nog mest för att hon ville inviga sitt nya målarförkläde (från IKEA).

N ritade sin första teckning idag(med giftfria! kritor), tillsammans med mig och J. Oh, så vacker den blev!

Vad händer idag? Ingen aning! Jag vill massor men kan inte riktigt sammanställa alla tankar. Sedan var det min rossliga hals, som folk kanske inte riktigt uppskattar. Så enligt mina gissningar blir det att vara hemma...

Stackars mig, som har så mycket energi och så lite att göra..

Hidå

Kommentarer
Postat av: Amanda - Mamma till världens vackraste son ♥

ÅHH vad dom måste vara stora nu =) Du kan väl lägga ut någon bild så man får se dom eller skicka till min mail eller ännu bättre KOM HIT =)

2009-09-19 @ 11:58:04
URL: http://dujagden.blogspot.com
Postat av: Sabina

Tack så mkt, det värmer att höra det. :)



Vi hinner tyvärr inte i helgen. :S Idag ska vi till Katrineholm och imorron hade Daniel ngt inplanerat. :) Nästa helg kanske?



Kram

2009-09-19 @ 12:28:30
URL: http://sabinamedf.blogg.se/
Postat av: Jenny

Det va inge problem, Lexie var oxå med =P

2009-09-19 @ 13:55:06
URL: http://rebblan.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jodå ni har tackat ja, du sa att ni inte viste om B1 o B2 skulle med men dom äter ju inget iaf ^^ eller ingen tårta åtminstonde

2009-09-20 @ 09:12:53
URL: http://rebblan.blogg.se/
Postat av: KalsongMorsan

Kram på dig <3

2009-09-20 @ 11:46:52
URL: http://kalsongmorsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0