Sjukt var det här, eller?

Nu var det J's tur. Hon mådde hur bra som helst hela dagen igår. Hon somnade dock i soffan vid ca 18 (vilket inte är helt vanligt) och lades i sängen. Vid 23-24 någonstans vaknade hon upp för att kissa, hon hade inte gjort det innan hon lade sig i o med att hon sov när hon bars till sängen. Sedan började hon må illa och resten utelämnar jag.

Hon mådde konstigt nog bra när hon vaknade imorse. Frågan är förstås om hon var sjuk eller inte, och den frågan är praktiskt taget omöjlig att besvara. Det är ingen idé att chansa så hon är hemma från dagmamman idag och ska till pappa på lördag istället för fredag. Skönt för tjejen att hon mår bättre vilket fall.

Nu måste jag stoppa i en tvätt i maskinen och fundera över vad jag ska göra härnäst. Den rena tvätten ligger och hänger på sin plats, köket är städat efter frukostmaraton, vällingen har blivit värmd och småtjejerna lagda. Nu sover dem sött. Emellan alla göromål har vi lekt, bytit blöjor och plockat lite.
J har mest tagit det lugnt i soffan, för att låta kroppen vila lite. Även om hon inte känner sig dålig längre tycker hon att det är mysigt att bli lite ompysslad.

Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0