Teater - 15 Juni 2010

Jag och J var iväg på teater kl 14(till 15) idag. Det var de tokiga systrarna K som busade och sjöng sånger från Astrid Lindgren filmerna. J var överförtjust! Efter att teatern var över satte vi oss på en bänk i stadsparken och delade på en mjukglass. Det var lagom mycket, och riktigt gott.

Under resten utav dagen har vi tagit ena benet framför det andra och utforskat vår vackra stad. Vi såg på konstverken i stadsparken, följde stadens stora vattendrag, såg på statyer utanför muséet, beundrade slottet, tog oss en titt i insidan utav ett varuhus, undersökte ett utav våra stora torg, gick längs gatan med de flesta affärerna, gjorde ett ärende i en guldsmedsaffär, köpte lite färdkost inne på en känd matkedja, strosade längst Kalles Hurtiga Allé, svängde in i fiskaffären och undersökte var fisk och avrundade till sist med mellis och lek i mormors lekpark.

Någon timme senare hämtade Jonas och småtjejerna oss. J fick med sig kvällsmat i bilen. På vägen hem åkte vi förbi dagiset småtjejerna ska gå på, för att jag och J skulle få se det. Sedan förbi universitetet så att J skulle få se var mamma eventuellt ska läsa i höst.

Väl hemma gjordes tjejerna iordning och nattades. Nu ska jag och Jonas slappa ett par sekunder.

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0