Var nyss ute på promenad med J, E och N.

Och jag kan lätt påstå att värmen inte är att leka med. Till och med J ville gå in (jag behövde inte övertala henne när det började bli dags). E och N låg och sov i vagnen med en virkad filt över (=alltså ingen sol, men ändå luft in i vagnen).

Men det var skönt att komma ut en sväng. Och vi höll oss i skuggan, så det gick bra. Har förresten målat mina och J's naglar idag, på hennes inrådan. Hon fick orange/rosa och jag rött. Det blev jätte bra!

Nehe, nu vill J pärla lite och snart är det dags för småflickorna att få mat.

Ciao!

Äh, nu får det duga!

Utseendet på bloggen alltså. Det är bättre än innan iaf, ska göra om sidan helt och hållet någon annan dag.

Ush vad jag kommer vara trött senare idag. Vaknade vid 4 imorse av att E var hungrig, N vaknade förstås också. Jonas och jag hjälptes åt att mata dem. Jag har sedan dess inte kunnat somna om. Mestadels pga att jag har fått nässelutslag på ena benet, pga pollenallergi(?). Det kliar väldigt mycket och svider (även om man inte kliar tillbaka). Jag har även besvär i gom, örongångar, näsa och ögon pga pollen. Vet dock inte exakt vad jag är allergisk mot för pollen.

Nehe, frukost med J (som precis nu kom upp) och en kaffe på det här. Då känns det nog bättre!

Skrivs!

Så ser bloggen ut för mig:


Att städa nu för tiden...

...är som att skotta i snöstorm!


Älskling!

Hallå älskling, din mobiltelefon är inte på! Om du ser detta: Sätt igång din telefon och ring mig!

Har försökt nå dig sedan jag åkte till Krille för att städa. Det var egentligen inget viktigt jag ville, utan ville bara kolla hur det går. Men om jag behöver nå dig senare, är det bra om den är på *smile* Dessutom skulle J ringa när hon ska lägga sig så att vi får säga god natt.

Älskar dig Jonas :) Puss puss

Trötter!

Idag är jag skapligt trött! Tog en femtimmars promenad med vagnen igår (hade bara matstopp för de två små). Hjälpte sedan till hemma hos min bror hela kvällen och cyklade hem. *phu*

Men men, det är bara upp på hästen igen, för snart är det dags att åka till bror igen.

Jag hinner inte fixa iordning sidan idag, får göra det en annan dag /Madde

Vad irriterande!

Skulle kolla bloggen nu när jag är hos min bror, då såg jag att den såg helt fel ut! Överskriften på själva bloggen och över inläggen ska vara casual (ser ut som att det är skrivet för hand), men här är det Arial. Jätte fult!

Får fixa det hemma sen eller imorgon.

Nu ska vi fixa lite här! /Madde

Svettigt värre! Men man ska inte klaga, hehe...

Fy fabian vad svett jag blir! Det är döhett i vårat vardagsrum (solsida) och här sitter jag och dricker kaffe. Jag får skylla mig själv om jag smälter bort, det är ett som är säkert. Fast å andra sidan behöver jag kaffet eftersom att jag är beroende, igen. Jag får ont i huvudet om jag inte dricker kaffe på morgonen, det känns som att en stor tvinn försöker pressa sönder huvudet. Mindre trevligt!

Idag tänkte jag ta E och N på en långpromenad. Det var så skönt sist jag var ute och gick, i 1½ h! Jag tänkte försöka få det avklarat så snabbt som möjligt idag, åtminstonde så att jag är iväg vid 12. Tar med vatten, lite frukt och kanske en bok, så att jag kan stanna till någonstans och ta en mellis. Mums!

I eftermiddag/ikväll ska jag till bror igen. Tufft att "jobba" dubbelshift, men vad gör man inte för sin käre brors skull!? :)

Hej o hå!


Testing testing! The mothership has landed!

Hej alla mina bloggläsare! Nu har jag bytt till blogg.se och hoppas på att det ska fungera bättre för både er och mig

Jag och Jonas har bestämt som så att det här nu mer bara kommer vara min blogg (iom att han inte skriver så ofta). Men vi har också bestämt oss för att han kommer hoppa in och gästblogga här emellanåt, när han vill/orkar. Det låter bra va?

Jag inviger bloggen med att skriva om min dag: J åkte till sin pappa idag runt 18 *snyft*, men hon var hos mig ganska länge denna gång så det känns ganska bra ändå. Alltså inte att hon åker, utan jag menar mer att det känns som att jag fått snusa på henne ordentligt! Min älskade bråkbuse!

När hon åkte, åkte jag också. Jag fick skjuts av min kära mormor till min kära bror. YES! Hur bra som helst, då slapp jag ta bussen. Eller ja, jag hade kunnat fråga Jonas. Men han skjutsade mig dit igår så jag kände att det räckte så. Nu börjar det kännas som att vi kommer någon vart hos kära bror min. Han ska ju, som jag skrev i förra bloggen, flytta. Så jag och mamma känner att vi vill hjälpa honom så mycket som möjligt. Han flyttar redan på onsdag så det gäller att spendera så mycket tid som möjligt där (varje sen eftermiddag/kväll, morgon/förmiddag/tidig eftermiddag spenderas hemma med mina älskade barn). Vi får se hur det blir i helgen. Då kanske det spenderas lite längre tid där, vi får se.

Det känns helt underbart att ha en ny blogg, man känner sig lite sådär nykär som man gjorde när man precis skaffat sig sin första blogg. Jag har skapat designen till denna blogg själv också, äntligen! Inte så mycket att skryta med, haha. Men den är iaf finare än orginaldesignerna. Och jag lovar att skapa en finare sida i framtiden, när jag har tid och ork. Denna gjorde jag i all hast i förmiddags. E och N låg o sov och J lekte på sitt rum, så jag passade på. Och jag hann! Helt otroligt..

Oh vilket otroligt fint väder vi haft idag, det har verkligen varit skönt att vara ute! Jag fullkomligt älskar sommaren (och alla andra årstider med - alla har de något speciellt). Jag hoppas att vädret håller i sig ett tag nu, så att jag hinner få lite färg. Jag är något enormt blek i grunden, så det tar ett tag (först blir jag bara röd). Jag har lite röda nyanser i håret och bär lite fräknar på näsan och axlar, så det är därifrån den blekfisa huden kommer ifrån. Men men, mig gör det inget. Det är bara så synd om min omgivning som bländas när jag kommer gåendes *hihi*

Sent i säng pga att jag var hos bror, får hoppas på trötta tvillingar imorgon (som vaknar sent). Jonas tar ju morgonshiftet så det bör vara lugnt. Annars får jag helt enkelt skylla mig själv, inget mer med det. Det blir tidigare i säng imorgon vilket fall!

Ha det bra så länge, så skrivs jag kanske mer imorgon

/Madde

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0