Bildundervisning

Jag ska nu skriva ett arbete omden bildundervisning jag har haft i år 1-5. Men jag upplever inte att vi hade någon direkt undervisning, utan att det mer var en del utav olika andra moment i skolan. Jag tror att det var ganska vanligt att det var så, vilket både har för och nackdelar. Det är vad jag kommer att skriva om, hur det "ingick" och olika konsekvenser utav det.
Hur såg din bildundervisning ut i år 1-5?

Om du är grundskolelärare: hur ser dina elevers bildundervisning ut i år 1-5?

Ciao mina vänner

Blingovisning

Idag är det dags att åka till ett samhälle och ha blingovisning. Det ska bli roligt att få träffa lite folk, samtidigt som det förstås är lite pirrigt. Det är det alltid. Men det kommer att gå bra. Dessa kläder är helt enkelt underbara och så färgglada, de flesta som ser dem älskar dem.
Nu måste jag plocka ihop mig lite här. Vad vill du att jag ska skriva mitt nästa blogginlägg om? Jag har fruktansvärt mycket bloggtorka som ni märkt..
Ciao!

Kurs avslutad

Jag avslutade kursen Pedagogik B : Läs- och skrivdidaktik igår (kursen var på 7.5 poäng). Det kändes inte så bra just med slutarbetet. Vi hade så mycket litteratur denna kurs och arbetet skulle skrivas på 3 dagar. Det känns som att de inte hade ett så bra upplägg med tanke på att slutarbetet är en så pass stor del utav betyget i denna kurs. Jag känner att man bara skrev och skrev på slutet och att diskussionen kunde ha blivit mer utförlig. Men tiden tog slut. Jag hoppas på sätt och vis att jag får komlettera, eftersom att jag inte är nöjd med arbetet. Men å andra sidan kan det vara skönt att få lägga det bakom sig och bara rikta in sig på nästa kurs: Bild för lärare (det ska bli SÅ kul!).
Nu ska jag snart åka iväg med mormor och Julia för att fika hos gammelmormor, sedan ska vi till gravarna och tända ljus.
Trevlig helg! Ciao!

RSS 2.0