Julbak

Julbak med barnen är härligt. De är fulla av kreativitet. Mina goa små tjejer är ena riktiga bagare må jag säga.


Att baka

Att baka med kärlek


Lov!?

Nä serni att här i vårt hus är det bara de goa barnen som får lov (fr o m torsdag). Jag har två föreläsningar att läsa med tillhörande uppgifter, ett arbete att skriva, en examinationsuppgift som består av flera delar och en kombinatorikuppgift att skapa, som ska passa barn.

Gooooo Juuuul allesammans!


Dove Pure and Sensitive

Tjo, mina kära läsare!
 
Som ni vet är jag en Buzzador och nu har jag fått den äran att prova Doves lotion i serien Dove Pure and Sensitive. Jag är otroligt glad över detta då jag letar med lykta, land och rike efter snälla produkter. Denna lotion absorberas lätt utav huden och upplevs ej som en sådan där hinna man kan känna ibland när man smörjer in sig. Istället känns huden mjuk och skön, och det finns inget som stör min hud i denna produkt. Helt underbart!
 
Jag kommer med ytterligare ett inlägg när jag är i slutet av kampanjen.
 
/Buzzaren Madde

Kattkiss

Not my cup of tea - på mina mockaskor!

De tvättades på en gång, men stanken kommer att för all framtid förfölja mig. Troligtvis är de förstörda, och kan ej användas mer. De som var nya till denna säsong! Jag och en viss katt drar inte jämnt denna dag, jag är väldigt bitter (och jag har svårt att verkligen bli det i vanliga fall). Tur jag inte är långsint iaf, men för nu:

Meaow!


Länge sedan

Jag har fullt upp med att hinna med allt nu för tiden så bloggen hamnar lite i skymundan. Men jag lever, I promise!

Jag har precis avslutat min 8v långa matte-praktik på en skola, så nu är det rent matte-plugg den sista biten av denna kurs. Känns konstigt, både för mig och barnen på skolan att praktiken är färdig. Det kändes som att jag jobbade där, helt underbara 8 veckor med andra ord.

Ska iväg o jobba inatt. En av fem nätter i november. Har inte jobbat sedan i september så det ska bli kul! Sova lite nu. Natti!

P.S. Underbart väder ute! D.S.


RSS 2.0