Natt it is

Det funkar bra att jobba natt. Jag trivs på mitt nya jobb!

Jag kollar på en ganska hemsk film just nu. Den handlar om ett förälskat par som köper sitt första hus i ett fint samhälle, sedan inser dem att hela staden är korrupt och att alla hem blir filmade och att det går att se på samtligas tv-apparat. Efter en andra koll på kontraktet inser dem att samhället de flyttat till har dem i sina klor då de har en rad udda förpliktelser gentemot samhället, som t ex att de måste bli gravida inom 6 månader annars ryker kontraktet. De försöker att ta reda på från grannar om vad som pågår, men ingen vill prata. Så småningom inser dem att de som inte håller sig till reglerna antingen förlöjligas inför hela samhället eller råkar illa ut i en "olycka". De försöker slutligen att rymma men kvinnan ångrar sig och ser till att de kommer tillbaka inom samhällets grindar. Sedan får man en inblick i deras liv ca 6 år framåt där frun står framför huset och ser lycklig, gravid med deras andra barn medan mannen är fast på övervåningen med amputerade ben utblickandes på frun som välkomnar lyckligt ovetande nyinflyttade...

Hur kommer man på en sådan sjuk film? Den fängslade tydligen iaf, jag såg klart den trots allt. Nu ska jag göra lite annat. Over and out!


Jobbar natt

Kanske kommer jag att blogga mer nu när jag jobbar natt? Vaken natt dessutom, där min uppgift för det mesta är att vaka. Jag har spenderat två timmar och en kvart på golvet med min iPhone nu. Förra natten satt jag i soffan mest och kände mig riktigt mör, varför jag nu hålls på golvet tills jag känner att det inte är bekvämt mer. Gjorde nyss några situps för att öka blodcirkulationen lite. Det funkade faktiskt, blev lite piggare på en gång. Hoppas på att inte bli lika trött denna natt som förra. Än så länge ser det lovande ut iaf.

God natt på er alla där ute! /Madde


RSS 2.0