Friskförklarad

Jag "friskförklarades" typ från min cancer för någon vecka sedan. De hittade inget med andra ord. Dock kommer den riktiga friskförklaringen inte förrän efter 5 år, men detta duger så länge för mig! Det har verkligen varit ett konstigt år för mig detta. Ändå har jag jobbat och gått i skolan som vanligt o endast varit sjukskriven i samband med operationerna och behandling. Det är både bra och dåligt.
 
Dåligt för att jag inte riktigt hunnit med att "ha cancer", vilket kanske hade behövts för att gå vidare? Jag fattar fortfarande inte att det var jag, som operererades i våras. Och jag som fick ha i mig en mellandos med radiojod serverad i ett blyrör av fysikern. Det är sjukt att det är hänt och det känns aningen begravet i minnesbanken.
 
Bra även det därför att jag inte riktigt hunnit med att "ha cancer". Det behövdes just då att jag var stark. Om jag skulle bryta ihop nu eller längre fram så har jag "bara" det, och ingen cancer att tänka på samtidigt.
 
Har precis beställt ett par snygga solglasögon på ungcancer.se som ett avslut på min cancer. På ena skalmen står det fuck cancer och på andra står det ung cancer (om jag ej minns fel).
 
Som ett avslut på detta inlägg vill jag bara säga: fuck cancer
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0