3 dagar

Om 3 dagar flyttar vi! Det är lite tufft att hinna all packning när han kommer hem strax innan fem och jag vid sex. Då är det dags att äta och göra kvällen för barnen, sen har klockan hunnit bli en hel del. Vi står då som två zombies och packar. Men det ordnar sig nog. Dessutom har vi 1 v extra efter att vi flyttat om det visar sig att vi inte hann med allt.

Nu ska jag till jobbet, hoppas att ni alla får en trevlig dag!


Flytta

Nästa fredag är det dags för oss att flytta. Som vi har längtat efter en större lägenhet, poängen har varit högre än våra varje gång vi sökt, utom denna. Äntligen får vi lite mer plats och två toaletter, en dusch, ett badkar fler garderober och större balkong. Vi kommer att bli räserfamiljen på morgnarna och kvällarna med alla toaletter och duschar.

P.Sw. Glöm inte att det är dags att boka in Blingos höstvisningar nu. Hör av er om ni vill ha besök från mig och de härliga, ekologiska kläderna i höst. D.S


Mormor-dagis

Idag ska småttingarna till sin mormor istället för dagis. De är överlyckliga! De tycker mycket om sitt dagis, men mormor är något helt annat såklart. Skönt för mamma-hjärtat också att lämna över barnen till någon som har ögonen enbart för dem. N's atopiska eksem har stegrat på dagis och att smörja kan de inte tänka sig verkar det som, så vi har fått gjort det vi kunnat morgon och kväll. Men idag har jag bett mamma att smörja så fort det börjar se torrt ut. Igår hade N honungsinpackning också, vilket jag redan ser resultatet av. Min lilla älskling. Tycker så synd om henne <3

Jag då? Jo jag jobbar på som vanligt, om inte mer. Jag tycker om mitt jobb, finns inte en dag som inte är trevlig. Tänk hur jag bara snubblade över det på en något sen sommaransökning förra sommaren. Vilken tur jag har!

Skolan börjar till hösten igen och jag går ner till 56% på jobbet igen. I höst ska jag läsa mer bild på örebro universitet och så litteraturvetenskap på linnéuniversitetet. De båda täcket 15hp tillsammans så det blir inte heltidsstudier i höst heller. Från januari däremot läser jag 100%, då kör jag nämligen sista året, det med pedagogik. Läskigt! Att bli färdig sen alltså. Då går jag inte i skolan mer. Tur att jag ska tillbaka till skolan ändå, men som lärare ;) love it


Oj vad länge sedan!

Hej på er läsare, ni som är kvar. Jag har glömt bort er och bloggen alldeles totalt kom jag på idag. Å andra sidan har jag inte haft så mycket skoj att skriva om.
Livet har varit en bergochdalbana sedan operationerna. Ibland är jag jätte pigg hela dagarna och ibland är jag dötrött från att jag vaknar tills att jag lägger mig. Jag äter levaxin och ska göra i resten av livet, men håller fortfarande på att ställa in dosen, vilket kan vara en bidragande faktor att jag är trött.

Men det är bättre nu än förut och jag är gladare också. Jag är inte riktigt lika känslig längre heller, även om jag är mycket känsligare än innan. Efter operationerna klarade jag inte av diskussioner, skräckfilmer, sorgliga låtar och allt som kunde tänkas vara negativt. Jag klarare heller inte riktigt av allt för glada filmer, låtar osv. Det var en svår tid. Krigsfilmer och skräckfilmer får vänta ett tag till, men annars har det börjat gå tillbaka till det normala.

Får skriva mer en annan dag. Hinns inte mer nu.


RSS 2.0