Utmaningen går utför..

Det känns lönlöst att starta något på min blogg, jag får aldrig ett ordentligt gensvar. Endast ett par stycken (självklart betydelsefulla) människor hänger på, sedan blir det ingenting mer med saken. Jag brukar inte bry mig, vanligtvis, men denna utmaning hade jag sett fram emot. Jag som ville sprida något bra bland oss mammor och så blev det bara pannkaka.. Eller?

Eller har jag kanske helt enkelt för bråttom? Tar utmaningar tid på sig att komma igång? Måste ordet spridas först, genom de tävlande som länkar till utmaningen? Det kanske tar ett tag innan folk hittar hit..?

Ash, jag vet inte. Allt jag vet är att om inte denna utmaning lyckas (den får en vecka på sig), startar jag nog inga fler. Utan går istället tillbaka till att skriva på samma sätt som jag skulle ha gjort i en vanlig dagbok. I dagböcker kan man inte utmana folk, för i dem är det inte meningen att någon ska läsa. Om ni förstår hur jag menar?


Timman blev sen då jag knåpat med Sabinas blogg, blev precis nyss färdig.

Jag hoppas att den duger så länge gumman. Kan försöka mig på något mer avancerat en annan gång. Men först ska jag göra en sida till Julias Jenny och sedan fräscha upp min egen lite (läs: mycket). Så det blir lite längre fram i tiden.

Fy bubblan, nu ska jag slänga mig i säng! *Gääääääääsp*

Kommentarer
Postat av: Helen

ja har ingen fd bebismage att visa upp.. men nästa utmaning kan ja förhoppningsvis va me på.. =)

2009-08-14 @ 07:45:36
URL: http://myra.blogg.se/
Postat av: Jenny

till mitt försvar har jag ingen aning om hur man för över bilder från systemkameran =P men mitt bidrag kommer under dagen!

2009-08-14 @ 08:54:18
URL: http://rebblan.blogg.se/
Postat av: Jenny

Typ som här då, men Lexie var ganska tyst av sig men ligger ju o sparkar som en idiot så vid 8 gav jag upp. Dax för påfyllning av kaffet, hur gör vi idag då?

2009-08-14 @ 09:39:34
URL: http://rebblan.blogg.se/
Postat av: KalsongMorsan

Jo, du ska få dina magar :)

2009-08-14 @ 10:00:46
URL: http://kalsongmorsan.blogg.se/
Postat av: Jenny

Ne det har ju varken luktat eller nått, annars hade vi nog märkt det. Så snuskiga är vi inte =P Om Jonas kan köra så vore det jättebra för Lars ska riva isär bilen idag o byta hjullager (annars riskerar vi att tappa hela skiten på vägen) o man vet ju aldrig hur lång tid det tar om nått skulle strula o så.

2009-08-14 @ 10:07:56
URL: http://rebblan.blogg.se/
Postat av: Helen

tyget med figurerna är nån (rätt billig) metervara från ikea.. så de är inte så svårt o få tag på iaf.. =)

ja håller koll på utmaningarna.. =)

2009-08-15 @ 01:52:58
URL: http://myra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0