Varför ska det krångla?

Jag hade tänkt att lägga in bilder från min kamera till datorn, men det får vänta tills imorgon.

Allt gick jätte fint först; jag kom in i programmet utan problem, precis som vanligt. Men sedan glömde jag bort att jag hade det igång och läste i Kalsongmorsans blogg ist. Då stängde kameran, helt förståeligt, av sig efter ett tag (den gör det om man inte använder den). Helt normalt så långt. Men sedan började det strula när jag skulle in i programmet igen. Jag provade att starta om kameran flera ggr, dra ut sladden, starta om programmet. Ingenting fungerade. Det stod att kameran var upptagen. VA?

Sedan kom det: Kameraskärmen och infolamporna blev svarta. Aha, det var därför den var "upptagen". Den var upptagen med att dö...
Inatt ska jag ladda batteriet åt den stackars livlösa kameran, så tar vi nya tag imorgon!

Varför jag håller på med bilder så här sent, känns som en ganska okej fråga. Jo, ni förstår, jag håller på att bränna ut backup's på mina bilder och sådant tar alltid längre tid än beräknat. Även om man räknar till extratid. Jag har alla bilder på ett ställe. Men ändå hittade jag dem lite här och var i datorn! Det är som att bilderna är glitter i en skål och någon har blåst i skålen; glitter överallt!

När den sista skivan skulle brännas, var den inte riktigt full. Och då tänkte jag: AHAA *pling* Det finns bilder i kameran. Och det var då jag började krångla med kameran. Alltså får den sista skivan också vänta tills imorgon!

Natti natti *snark*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0