Att köpa systemkamera eller inte..

Det är frågan!

Att fotografera är ett utav mina största intressen och jag skulle ljuga om jag skulle säga att jag är dålig på det. Måste tillägga att jag förde, inte över huvudtaget, kan mäta mig med riktiga fotografer. Dels har jag definitivt inte tillräckligt mycket kunskap, dels har jag bara en liten digitalkamera som inte "pallar trycket". Visserligen är den inte så gammal, men digitalkameror främjar inte direkt utvecklingen. Efter ett tag står man ganska stilla och kommer inte längre än vad kameran räcker. Visst blir det säkert så med en systemkamera också, tillslut. Men just nu känner jag bara: JAG VILL HA EN RIKTIG KAMERA!

Men jag är ju en sådan där typiskt ekonomisk tjej. Har vi ekonomi att köpa en systemkamera? Finns det inte viktigare saker att lägga pengarna på?
Visst skulle vi klara det om vi tog på avbetalning, även med högre summa per månad. MEN! Kan man inte köpa något annat för dem pengarna?

Men, så vill jag kanske utbilda mig inom ämnet senare. Bli fotograf på riktigt (i papprena alltså). Och då behöver jag ha en systemkamera och helst även lite förkunskaper.

Balansgången är svår...

Kommentarer
Postat av: Jenny

http://www.nappflaskor.se/?p=576 här har du den där ersättningsdoseraren jag pratade om.

2009-09-30 @ 08:29:17
URL: http://rebblan.blogg.se/
Postat av: Jenny

Haha jag är så dum i huvvet, sitter o stirrar mig blind på vem anonym är (såklart irriterad över det) för att sen lyfta blicken en aaaaning o skratta åt mig själv. Hmm skulle iaf få göra typ 3 smetar då, kan ju inte säga åt Julia att hon inte får sylt o grädde när Lars promt ska ha det. O personligen får jag kväljningar av bara tanken på mosad banan i min mun o har lite ångest över att jag ska ge det till Lexie (uää jag måste ju smaka oxå) Klänningen är ingen Elise utan från Gina =P

2009-10-01 @ 08:27:12
URL: http://rebblan.blogg.se/
Postat av: Jenny

Men Julia är ju ganska medveten om vad som gäller vart. Nu vakna Lexie så nu kan jag inte förklara min poäng

2009-10-02 @ 09:06:46
URL: http://rebblan.blogg.se/
Postat av: Madde

Köpte en systemkamera i februari. Rekomenderar det starkt. VISST dom är dyra, men så himla kul att kunna fotta på riktigt. Älskar också att fotografera. Men jag tycker att man ska handla saker man VILL ha inte saker som man köper bara för köpandets skull. Så vill du ha kameran så köp den, man måste få unna sig saker ibland annars blir man galen. :-)

2009-10-03 @ 11:35:05
URL: http://www.studerandemamman.wordpress.com
Postat av: Madde

Jag har en canon eos 450D . jätte nöjd med den blir jätte fina bilder :-D . Kul att du bestämt dig, du kan ju spara kanske? Se om du får pengar i julklapp osv. Så gjorde jag fick pengar i julklapp och födelsedagspresent som jag sedan la på kameran. Kändes som en "bra" present :-)

2009-10-03 @ 23:32:32
URL: http://www.studerandemamman.wordpress.com
Postat av: Susanne

Här är sidan: http://trollatingblogg.blogspot.com/

Köp en systemkamera, de är kanon :D:D

Själv har jag en Canon EOS 500D + EF-S 18-55 IS, systemkamera och videokamera :).

2009-10-04 @ 17:52:14
URL: http://foreigncurrency.blogg.se/
Postat av: Jonas H Svensson

Lustigt att jag sprang på din blogg, du e ju Bellas syrra ju. :)

Jag e själv på gång att köpa en Canon EOS 450D, jag tycker det e så tråkigt att aldrig få till bilder ordentligt. Jag hoppas på att få den redan till nästa vecka. =)



Ha det gott!!

2009-10-05 @ 14:35:09
URL: http://jonashsvensson.se
Postat av: Zara

Klar du ska köpa en systemkamera =)

2009-10-06 @ 11:47:00
URL: http://zwinkler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0