Mår konstigt!

Är det bara jag eller är det någon mer som mår "konstigt"?

Jag är inte förkyld (inte täppt/ont i halsen/feber) och jag har inte maginfluensa. Jag känner mig snarare bara konstig. Huvudet gör malande ont från och till, jag får svimningsattacker och yrsel, jag känner mig svag i kroppen och matt i huvudet emellanåt (och då riktigt ordentligt), jag har svårt att koncentrera mig längre stunder och så mår jag lite illa då och då (fast på ett annorlunda vis, illamåendet går ihop med yrseln och svagheten lite).

Jag har lågt blodvärde, det vet jag redan. Det har jag haft nästan hela livet från och till, trots behandling. Och på det känner jag igen symptomen utan och innan, så jag vet att det inte beror på det.

Jo visst ska jag kontakta doktorn om det fortsätter, jag ville bara se om någon känner igen sig.

Hej o hå!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag håller på o åka på en dunderförkylning. Ont i halsen, rinnande näsa o en huvudvärk från helvetet. Men ta o knapra lite järntalbletter då, hjälper inte det?

2009-09-03 @ 09:58:35
URL: http://rebblan.blogg.se/
Postat av: sofia

Men hallååååå trebarnsmammandäriblandtvillingbebisar som dessutom pluggar...? :D Du kanske har lite mkt just nu? Lite stressad och kroppen känner av det? stress kan komma i konstiga former. Hoppas du mår bättre snart! Kram

2009-09-03 @ 11:28:11
URL: http://sofulla.blogg.se/
Postat av: Sabina

Jag har inte mått riktigt lika dåligt som dig, men jag har haft en fruktansvärd huvudvärk som har kommit till och från i ett par veckor nu. Lite jobbigt så där. :S Hoppas du mår bättre snart! Hälsa. Kram

2009-09-03 @ 12:38:52
URL: http://sabinamedf.blogg.se/
Postat av: KalsongMorsan

Den fruktade svininfluensan? ;) Näe, jag vet faktiskt inte men jag hoppas du känner dig bättre snart!Kram <3

2009-09-03 @ 14:50:50
URL: http://kalsongmorsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0