Utan bilbälte!?

Är det bara jag, eller är det fler som reagerat på att dem inte använde bilbälte under resan till Orsa? Nu talar vi om familjen Johansson i familjen annorlunda.

Jag menar då absolut inte att kritisera. Jag blev bara så förvånad... Jag skulle för allt i världen aldrig åka bil(eller ja i detta fall buss) utan bälte!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Är det en bra körskola?



Jag brukar oftast inte planera saker för det blir ändå inte som man vill =P Jag tar dagen som den kommer hehe.

Annars är det bara bra med mig =) Sj då? Kram

2010-01-19 @ 14:30:51
URL: http://lisa85.blogg.se/
Postat av: KalsongMorsan

Det var väl en buss? Såna brukar ju aldrig ha bälten men jag vet inte. Åkte ofta husbil med morfar när jag var liten, fanns inget bälte för mig & Emelie där bak, bara i förar- & bredvid förarsätet.

2010-01-19 @ 17:17:19
URL: http://kalsongmorsan.blogg.se/
Postat av: Carro

Men hade de inte bilstolar i sin buss?

2010-01-19 @ 19:57:45
URL: http://mammasbusar.blogg.se/
Postat av: Helen

man måste ju inte ha bälte i buss om det inte finns.. men ja reagerade på småkillarna (?) som satt i bilstol/kudde utan bälte.. dom ska väl normalt hållas fast med bältet, så de hade nog varit bättre utan stolarna.. =/

2010-01-19 @ 20:20:56
URL: http://myra.blogg.se/
Postat av: Madde

Hehe, de är älvdalen dom är ifrån också norra Dalarna. 3/90 använder bälte där uppe. Jag är därifrån, från Orsa där björnparken ligger. Kan nog räkna på min hand hur många gånger jag använda bilbälte när mamma inte var med. Mamma var hård med de om hon var med i bilen, men andra bryr sig inte där uppe, precis som det är helt okej att dricka sin egen hembrända sprit och ta bilen efteråt eller dricka den medan man kör, eller att parkera på trotoaren och bli förbannad om någon kommenterar det :-p . Det är inte alls ovanligt att se barn ligga fram i fönstret i bilen eller hänga ut genom rutan uppe i Orsa, mora, älvdalen & resten av norra dalarna, där finns inga poliser heller nästan så det är laglöst land.

2010-01-19 @ 20:55:23
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Helen

jo, man borde ju vara rädd om sina barn.. o om de nu inte finns nåra bälten så skulle ja aldrig låta dom fara omkring som dom gjorde där..

2010-01-20 @ 12:14:09
URL: http://myra.blogg.se/
Postat av: Madde

Sv: Jo de är skit vanligt där uppe. Själv skulle jag aldrig låta william åka utan bälte men där uppe är det vardag typ. Som inget fel alls att sitta i knät på varandra eller att barnen sitter framåtvända redan från runt ett år osv. Är ju därifrån så vet ju hur det är :-S . Men bor inte där längre, flyttade därifrån för snart 7 år sen, men sist jag var dit såg jag samma sak och vet folk som till och med plockat ur bältena ur sina bilar...

2010-01-20 @ 16:52:46
URL: http://www.saramadeleine.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0