Övningskörning

Igår var jag ute o övningskörde med Jonas.

Jag övade på att backa, inför körlektionen nästa vecka. Vilket var ganska mycket enklare än vad jag trott (speciellt som vi har en stor kombi). Vi hade inga koner eller exakta streck jag skulle backa efter, men jag skulle backa mot olika mål. Det var första gången jag backat en bil, kan tilläggas. Vilket var hur kul som helst!

Förutom det körde vi runt lite var stans i ett industriområde. Och så körde vi iväg bortom industriområdet där det fanns en nybyggt väg, som inte var klar. Så att jag skulle få prova på att vända när vägen tog slut (vid flera olika ställen).

När klockan började bli mycket körde vi mot mamma (som var barnvakt). Nu blev det alltså pytte lite mer trafik, vilket också det gick bra. Iofs kör jag i trafik med körskolan, men denna bil är mycket större och det var andra gången jag körde den. Men som sagt gick det bra, jag känner bilen lite mer nu. Det är ingen liten gokart direkt, som på körskolan.

Nu ska jag kila. Ciao!

Kommentarer
Postat av: Sabina

Åh, vad härligt. Snart har du ditt körkort! :)

2010-05-04 @ 09:12:15
URL: http://sabinamedf.blogg.se/
Postat av: KalsongMorsan

Ja..Du & ditt knas <3 Det är samma här, även fast jag trivs med mitt liv som det är nu kan jag ibland sakna lite av det gamla. Tex ingen karl som klagar ifall jag har någon kompis som jag äter cheez ballz med halva natten & pratar skit med :)

Puss du fina underbara!!

2010-05-04 @ 13:17:09
URL: http://kalsongmorsan.blogg.se/
Postat av: Sussi

du får se upp när jag är på vägarna. kan gå ganska hett till. haha ^^

2010-05-04 @ 13:30:14
URL: http://http://popsuzzi.blogg.se
Postat av: nathalie

haha gokart! a fy körskolans bilar är Så lätta om man jämför! :P

2010-05-04 @ 13:32:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0