J's kompiskalas

J fyllde 7 år den 3 juli. Hon hade kalas med sina vänner för någon vecka sedan och ni ville gärna att jag skulle bildblogga om det. Så därför har jag slängt ihop ett litet kollage som egentligen säger det mesta om kalaset
 
Innan jordgubbstårtan fikade barnen bullar, äppelpaj (j's beställning) och hallongrottor. Under kalasets gång hade vi även ansiktsmålning; tre barn valde att vara hundar, två barn valde att ha änglar i ansiktet, ett barn ville ha en fjäril över ansiktet och ett barn valde ett hjärta på ena kinden och en blomma på andra. På slutet någonstans hade vi fiskdamm och presentöppning. Alla barn hade superskoj och ville inte riktigt gå hem. Tänk att ett sådant här kalas gör nästan lika stort intryck som när vi var på Childrens förra året med J och hennes vänner. Barn äro ett mysterium, men kul är det väl när barn uppskattar det man gör för dem. Det värmer i hjärtat.

J var dessutom supernöjd över kalaset, vilket var det som betydde allra mest. Hon och småsyskonen fick lov att vara ute och springa (bokstavligt talat) i trädgården denna kväll (vi var i mormors hus denna vecka) tills de inte orkade mer. Det uppskattade dem mycket, och vi uppskattade mycket att dem stupade på kudden direkt efteråt.
 
Det var en lyckad dag helt enkelt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0